Introducció

El primer tema del que parlarem en aquest blog és la Terra. La Terra és el tercer planeta en distància respecte al Sol, el més dens i el cinquè en mida dels vuit planetes del sistema solar. És també el més gran dels quatre planetes terrestres del sistema solar. De vegades s'anomena el planeta blau, ja que quan es veu desde l’espai es veu tot blau degut a que la massa d’oceans és major que la terrestre.
Primer, parlarem de la història que cobrirà els aproximadament 4.600 milions d'anys que van des de la formació de la Terra a partir de la nebulosa presolar fins al present. Encara que d’una forma esqüeta i resumida.
Seguidament parlarem de la seva estructura, principalment de l’interna i de la seva composició.
Després continuarem amb el tema de la deriva continental, on podrem analitzar com la Terra inicialment era una sola massa continental i els continents s’han anat separant fins a formar els actuals, incloent la seva separació anual avui en dia.
Com a tema final, parlarem de les plaques tectòniques, les quals son les parts mòbils que formen la segona capa més superficial de la terra, la litosfera.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La cirurgia plàstica a Brasil

Implants de silicona als pits: l'abans i el després