Historia de la Terra

FORMACIÓ DE LA TERRA


La Terra és un planeta que es troba a l’ecosfera que l’envolta el sistema solar. Situat a la Via Làctia, la nostra galaxia, el nostre planeta, és l’unic habitat per éssers vius, ja que té les condicions necessàries perquè existeixi vida, factors que explicarem més abaix.
La Terra es va originar fa cinc mil milions d’anys, formant una massa de pols molt gran que es van anar ajuntant amb més roques i pols, fins arribar a formar una roca gegant de forma esfèrica.
Més tard es van crear els mars i oceans a causa del Big Bang ( que va ser l’explosió segons la qual es va crear l’Univers) després del qual va estar plovent milions i milions d’anys i d’aquesta manera van crear-se.
L’existència de vida a la Terra és possible gràcies a una sèrie de factors que permeten el desenvolupament dels éssers vius. Aquests factors que fan habitable el nostre planeta són l’aigua, l’atmosfera i la llum del Sol.

L’aigua és una substància imprescindible en tots els processos relacionats amb la vida. és el dissolvent universal. Aquesta propietat fa que totes les substàncies puguen mesclar-se amb ella.

L’atmosfera és la capa gasosa que envolta la Terra. És formada de nitrogen (78%), oxigen (21%) i altres gasos com diòxid de carboni i vapor d’aigua, però en menys quantitat.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La cirurgia plàstica a Brasil

La rinoplastia